Jos... Wie is dat eigenlijk?

Mijn naam is Jos van Ginneken en als je in Zeeuws-Vlaanderen woont dan ken je mij misschien al, want ik ben gemeenteraadslid voor het CDA in de gemeente Terneuzen. Sterker nog, toen ik verkozen werd, was ik het jongste gemeenteraadslid van Nederland!

Door mijn vrijwilligerswerk bij de voedselbank en het Leger des Heils maakte ik kennis met mensen die nog niet mee profiteren van de groeiende economie. Het maakte indruk op me dat kleine kinderen in de rij moesten staan voor eten. Dat vind ik niet normaal, zeker niet in Nederland. Als vrijwilliger en gemeenteraadslid maak ik me sterk voor mensen die het niet alleen redden en vergeten worden. Die mensen verdienen een kans op een betere toekomst! Of het nou gaat om het vinden van een betaalbare woning of leefbare kernen voor jong én oud, ik trek het me aan hosternokke!

Als Zeeuwen hebben jij en ik veel om trots op te zijn. We zij een provincie met een heleboel kansen, maar die #ZeeuwseKansen moeten we wél kunnen pakken. De stem van Zeeland moet in Den Haag beter gehoord worden. Daar wil ik mij, met het CDA, in de Tweede Kamer hard voor maken. Iedereen die in Zeeland woont, kan op me stemmen. Help jij mee? Stem dan 15 maart 2017 op mij!

Jos van Ginneken

We gaan voor Zeeland knokken. Hosternokke!

Contactgegevens

Nieuws

Agenda

Er konden geen recente agenda items worden gevonden..

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.